Sportske igre mladih

Novosti

KOMPANIJA NIS I OVE GODINE UZ PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH
SIM 2024. 16.07.2024.

KOMPANIJA NIS I OVE GODINE UZ PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH

Hvatajući ili bacajući loptu čovek se preobražava, biva drugačiji, lakši i lepši, prevazilazi sebe, približava se bestežinskom stanju i visinskom letu, trijumfu svoga tela i u isto vreme pobedi nad njim. – Ivo Andrić

U okviru Državnog finala 11. sezone Plazma Sportskih igara mladih organizovali smo i aktivacije koje imaju za cilj da motivišu decu da se bave sportom.

Kompanija NIS  i ove godine podržava Plazma Sportske igre mladih.

NIS Srbija je  kompanija koja zajednicu i odgovornost prema zajednici stavlja na prvo mesto. Maksimalno je angažovana na ostvarivanju saradnje koja je u skladu sa njihovim kriterijumima i vrednostima.

Aktivacijski programi u okviru sponzorstva imaju za osnovni cilj podizanje motivacije za zdravim životom.  Bavljenje sportom  je jedan od osnovnih preduslova za to.

Zabavno je bilo igrati košarku u mešovitim timovima /devojčice i dečaci/i u jednoj majici sa dva igrača. Dečaci i devojčice učesnici Državnog finala Plazma Sportskih igara mladih sjajno su se družili i zabavili na ovoj neobičnoj, revijalnoj košarkaškoj utakmici koja je održana na terenima u Čajetini.

Pobedilo je drugarstvo i međusobna podrška. Inkluzija i prihvatanje različitosti su vrednosti koje podržavaju Plazma Sportske igre mladih i Kompanija NIS.

Budućnost je na delu!

Slažem se sa politikom privatnosti.

Scroll